• Контакт информације:
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Glavni Heder

Конкурс портала "Наше Ужице"

Редакција "Наше Ужице" расписује конкурс за књижевнике, писце, путописце и људе добре воље, који воле и знају да пишу. Конкурс је заснован на серији текстова. Свако ко жели да конкурише, мора послати од 5 до 10 текстова, који су повезани и чине једну целину (серију). Текстови који се шаљу, могу унапред бити објављени, што значи да се текстови не морају писати само за ову прилику. ТЕМА серије текстова је СЛОБОДНА! Можете писати о било чему, али садржај текстова не може бити примитиван и непристојан. Најбољих 10 примљених дела (серија текстова) биће објављено на нашем сајту "Наше Ужице" уз могућност, да неко од аутора тих текстова, може бити примљен у нашу Редакцију, уз велику новчану награду! КОНКУРС траје два месеца од дана расписивања истог. Поред прозе можете слати и поезију.

Уз достављено дело потребно је да кандидат пошаље своју биографију и фотографију.

Пријаве слати на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Комисија која ће одредити 10 најбољих текстова биће накнадно објављена. За сада се зна да ће председник комисије бити главни и одговорни уредник овог сајта.

Дела која буду изабрана за најбоља биће објављена у периоду септембар/децембар 2019. године.

Онај аутор, чија се дела буду нашла првом месту на нашој ранг листи добиће награду "Љубомир Стојановић".

Главни и одговорни уредник Редакције "Наше Ужице"

У Ужицу, дана 01. маја 2019. године


ЛИЦЕНЦА - LICENSE

Биографије, фотографије и непотписани текстови (осим ако другачије није назначено) су под лиценцом Creative Commons: Ауторство - Делити под истим условима


 Biographies, photos and unsigned articles (unless otherwise noted) are licensed under Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International.

*НАПОМЕНА

За драме и ауторске чланке ауторска права имају аутори или носиоци права. Дозволу за објављивање, умножавање, извођење или друго јавно коришћење можете тражити директно од аутора или власника ауторског права. Податке о ауторима можете добити преко Удружења драмских писаца Србије, преко ел. адресе: ОВДЕ

© 2024 УДРУЖЕЊЕ ДРАМСКИХ ПИСАЦА СРБИЈЕ. Сва права су задржана.