ПРЕВОДИЛАЦ

ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ

Facebook

ЛИЦЕНЦА - LICENSE

Биографије, фотографије и непотписани текстови (осим ако другачије није назначено) су под лиценцом Creative Commons: Ауторство - Делити под истим условима


Biographies, photos and unsigned articles (unless otherwise noted) are licensed under Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International.

*НАПОМЕНА

За драме и ауторске чланке ауторска права имају аутори или носиоци права. Дозволу за објављивање, умножавање, извођење или друго јавно коришћење можете тражити директно од аутора или власника ауторског права. Податке о ауторима можете добити преко Удружења драмских писаца Србије, од техничког секретара удружења Биљане Остојић, преко ел. адресе: ОВДЕСаопштење Удружења


logo


Удружење драмских писаца Србије и редакција часописа „Драма“ су благовремено  затражили од Центра за културу у Пожаревцу као организатора позоришне манифестације „Глумачки сусрети Миливоје Живановић“ акредитацију за Милисава Миленковића који би пратио манифестацију и о томе писао за часопис „Драма“.

Међутим, Центар за културу у Пожаревцу није издао акредитацију и тек на накнадни позив нашег одговорног лица је дат одговор преко секретарице да нису заинтересовани за ту врсту извештавања.

Не само узгред него да подсетимо да је Милисав Миленковић драмски писац, члан председништва Удружења драмских писаца Србије и члан редакције часописа „Драма“, као и чињеницу да је један од покретача ове манифестације.

Одлука о одбијању ове акредитације представља флагрантни акт непрофесионалног односа и, вероватно, нетрпељивост према лицу за које је затражена акредитација.

Најмање што очекујемо је извињење за овај увредљив гест.


Удружење драмских писаца Србије
и редакција часописа „Драма“

Share/Save/Bookmark
 

ПРЕПОРУКЕ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер